WAEC, NECO, GCE, NABTEB

Neco 2014-2015 June/July Exam Timetable


Gain Admission with IJMB to 200 level any university of your choice. Call 07065362468 / 07051405071 For More Info visit: www.de-wiseconsult.com/

WE are glad to inform all the candidates and interested persons that The National Examinations Council (NECO) 2014/2015 timetable has been published and uploaded online.
According to the time table, the Neco 2014 examination has been scheduled to begin from 23rd May, 2014 and is expected to end on the 4th of July, 2014. Although there is a little adjustment to the dates which you can find here.
For the benefit of all the candidates who will be writing the examination, below is the authentic and original 2014/2015 Neco Examination timetable.

NECO Time Table 2014: June July Neco timetable

neco-timetable

Thursday 22nd May To Wednesday 28th June, 2014 (Actual date and time will be fixed by the Council)
Paper IV: Oral Arabic 1hr 20mins —4104 Paper IV: Oral French 1hr 30mins
Paper I: Practical – Clothing and Textiles 3hrs
Paper I: Practical – Foods and Nutrition 3hrs
Paper I: Practical – Home Management 3hrs
Paper IV: Aural: Music 40 mins
Paper I: Performance Test, Music Technology/Alternative 1hr 30mins
————————————————————
Friday 30th May, 2014
Paper I: Practical – Biology 2hrs 10.00 am – 12.00 pm
————————————————————
Wednesday 4th June, 2014
Paper I: Practical – Chemistry 2hrs 10.00 am – 12.00 pm
————————————————————
Thursday 5th June, 2014
Paper I: Practical – Physics 2hrs 45mins 10.00 am – 12.45 pm
————————————————————
Friday 6th June, 2014
Paper I: Practical – Agricultural Science 1hr 30mins 10.00 am – 11.30 am
————————————————————
Tuesday 10th June, 2014
Paper III & I: Objective & Practical – Geography 2hrs 30mins 10.00 am – 12.30 pm
————————————————————
Thursday 12th June, 2014
Paper III&II: Objective & Essay – Government 2hrs 40mins 10.00 am – 12.40 pm
————————————————————
Friday 13th June, 2014
Paper II: Essay – Geography 2hrs 10.00 am – 12.00 pm
————————————————————
Monday 16th June, 2014
Paper III & II: Objective & Essay – Chemistry 3hrs 10.00 am – 1.00 pm
————————————————————
Tuesday 17th June, 2014
Paper II & III: Essay & Objective – English Language 2hr 45mins 10.00 am – 12.45 am
Paper IV: Test of Orals – English Language 45mins 12.45 pm – 1.30 pm
————————————————————
Wednesday 18th June, 2014
Paper III & II: Objective & Essay – Commerce 2hrs 40mins 10.00 am – 12.40 am
————————————————————
Thursday 19th June, 2014
Paper III & II: Objective & Essay – Physics 3hrs 10.00 am – 1.00 pm
————————————————————
Friday 20th June, 2014
Paper III & II: Objective & Essay – Agricultural Science 2hrs 30mins 10.00 am – 12.30 pm
————————————————————
Monday 23rd June, 2014
Paper III: Objective – General Mathematics 1hr 45mins 10.00 am – 11.45 am
Paper II: Essay – General Mathematics 2hrs 30mins 12.00 pm – 2.30 pm
————————————————————
Monday 24th June, 2014
Financial Accounting 1hr 20mins 10:00am – 11:20am
Theory & Practice – Financial Accounting 2hrs 30mins 11:20am – 1:50pm
————————————————————
Wednesday 25th June, 2014
Paper III: Objective – Further Mathematics 2hrs 10.00 am – 12.00 pm
Paper II: Essay – Further Mathematics 2hrs 30mins 12.00 pm – 2.30 pm
Paper III & IV: Objective & Prose – Literature-in-English 2hrs 15mins 3.00 pm – 5.15 pm
————————————————————
Thursday 26th June, 2014
Paper III & II: Objective & Essay – Biology 2hrs 30mins 10.00 am – 12.30 pm
Paper III & II: Objective, Essay & Literature – Arabic 3hrs 30mins 2 pm – 5.30 pm
————————————————————
Friday 27th June, 2014
Paper III & II: Objective & Essay – Christian Religious Studies 2hrs 30mins 10.00 am – 12.30 pm
Paper III & II: Objective & Essay – Islamic Studies 2hrs 10.00 am – 12.30 pm
————————————————————
Monday 30th June, 2014
Paper III & II: Objective & Essay – Economics 3hrs 10.00 am – 1.00 pm
————————————————————
Tuesday 1st July, 2014
Paper III & II: Objective & Essay – Hausa 3hrs 10.00 am – 1.00 pm
Paper III & II: Objective & Essay – Igbo 3hrs 10.00 am – 1.00 pm
Paper III & II: Objective & Essay – Yoruba 3hrs 10.00 am – 1.00 pm
Paper III & II: Objective & Essay – Edo 3hrs 10.00 am – 1.00 pm
Paper III & II: Objective & Essay – Efik 3hrs 10.00 am – 1.00 pm
Paper III & II: Objective & Essay – Ibibio 3hrs 10.00 am – 1.00 pm
————————————————————
Thursday 3rd July, 2014
Paper I: Practical – Technical Drawing 3hrs 10.00 am – 1.00 pm
Paper II: Drama & Poetry – Literature In English 1hr 40mins 2.30pm – 4.10pm
————————————————————
Monday 4th July, 2014
Paper III & IV: Objective & Drawing – Technical Drawing 2hrs 30mins 10.00 am – 12.30 pm
————————————————————


4 Comments